23 February 2012

Views

zaty hepy sangat sekarang ni sebab zaty dah banyak memperbaiki ilmu2 berblogging ni, then banyak menda yang zaty buat sendiri hehe.. selama ni zaty banyak suroh orang buat ja sebab zaty betol2 blur tahap gaban bila nak buat benda 'alah' ni.. adoi2.. hehe.. so zaty nak credit kan kat blog2 mana yang zaty selalu tengok tutorial dia and menjadi sebegini rupa blog zaty sekarang hehe.. jangan lupa follow diorang2 yang dah banyak tolong zaty keyh..

Ada 5 belog yang zaty tengok
mereka adalahhhhhhhhhh

atiey

farah

syaza

jombinablog

lyssa

thanxx oll ! lob u muah muah hehe



kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

0 comments:

Post a Comment

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...