23 February 2012

Karenah Budak2 Sekarang

Views

Banyak karenah budak2 sekarang kan, terutama time kat kelas.. macam2 cara kita nak mesej senyap2 or tiru dalam exam hehe.. betol x?sapa yang xpernah buat angkat tangan !?? cess... tipu la korang ! zaty xpecaya pon hehe : P

ni ada gambar2 siket yang dapat bagi idea kat korang.. hehe












gejala ni semua mr.bean punya pasal ! dia yang mencetus idea meniru ni kan.. betol x? hehe






kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

2 comments:

  1. haha .. penah buat kat pict mr bean je .. :) tapi penah buat copy note yg disimpan dlam batang pen ^^. hee . kawan ajar .. sekali je buat .. xD pastu tak dah . dosa

    ReplyDelete
    Replies
    1. @gucy wow ! adr tips baru nih ! hehe.. aloloo.. bagusnyer,, gucy mmg jujur orgnyer kan hehe

      Delete

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...