22 February 2012

Special Entry

Views
Assalamua'laikum..

Amacam Header baru zaty sekarang? cun x? before ni kawan zaty sii qyrn yang buatkan header, then kawan zaty sii bayu pulak yang tolong buatkan, lepas tu zaty buat sendiri header, then kawan zaty sii atiey pulak yang buatkan (yang zaty punya header sekarang).. hehe.. kesian kawan2 zaty ni sebab zaty memang selalu menyusahkan diorang.. asyik2 tukar header and mintak tolong macam2 lagi.. dulu zaty xpandai nak credit menda ni, tapi now zaty dah belaja2 and i'm did it ! hehe.. juz nak gitau korang bertiga.. thanx sangat2 sebab selalu tolong zaty ya.. zaty shayanggg korang ! muah muah ! hehee..






cantek2 kan diorang punya header? hehe.. zaty sukeeee sangat !! nice.. semua pegang gitar kan?

KDAA~

kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

2 comments:

  1. comelnya header :)

    awk, awk try tgk tuto yg ni http://www.azhunk97.com/2010/11/cara-nak-buat-kotak-html-code-dalam.html

    sorry, tuto sy buat awk x fhm huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. awak punyer lagi comel.. time kasih taw.. tut0 awak ok je, banyak yang sy fhm hehe.. ok2, thanx.. japgi sy tgk hehe.. nice to meet you darl !

      Delete

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...