22 February 2012

Rekaan Mengarut Zaman Dulu Kala

Views
Assalamua'laikum..


Mesti kita nak tau kan apa bendaa la yang ada time zaman dulu kala yang dah xada sekarang hehe.. ok ! zaty dah cari sumber2 nya dan tugas korang juz tengok je gamba2 ni keyh.. 


LETS SEE IT !


Baby Cages merupakaan rekaan pada tahun 1936 di London..Tujuan rekaannya ialah supaya baby akan dapat udara segar dari sangkarnya..ianya di gantung di tingkap apartment..

1954..inilah ciptaan yang menggembirakan perokok kerana rekaan ini menyediakan payung kecil supaya perokok boleh merokok di hari hujan

basikal di darat dan di air...

cermin mata yang digunakan time baring

bila pesalah atau tertuduh akan dicekik sampai mati oleh sejenis alat. seperti yang dapat dilihat di dalam gambar, alatan ini akan ditekan pada leher dan tiada sebarang cara untuk melepaskan diri

pesalah seolah 'direbus' dalam 1 belanga yang besar

yang 1st, bes je.. tapi gamba last2 ni agak menakotkan hehe.. sorry ye..

KDAA ~





kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

1 comment:

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...