7 February 2012

Jeju Island

Views
Assalamua'laikum..
Zaty ni kire peminat artis korea jugakla, pelakon, penyani, pelawak diorang memang zaty kenal jugak seket2.. mane xnyer.. diorang memang kiut sesangat then manje2.. if tengok Family Outing, terbahak2 zaty gelak sebab macam2 blur2 diorang nih hehe.. ok2 dah stop..! so, kalau kite perasan kan (peminat korea la) kenapa diorang ni selalu cakap2 pasal Pulau Jeju.. n ape la kelebihan Pulau Jeju ni bagi diorang.. sekali tu zaty pon search la pasal Pulau Jeju ni kat Mr.Google kan..
*nah tengok !







so sekarang ni zaty dah tau knapa artis korea asyik cakap nak datang sini hehe.. nak tengok gambar lain, search la p.cik google ye..
K DAA ~

kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

0 comments:

Post a Comment

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...