26 October 2011

ANNIVERSARY !

Views
Assalamua'laikum .. ! lme dah xupdate haha..
Cakap anniversary laju jew kan.. bukan aniversary sy lerr tp parent sy hehee.. anniversary d'0rang ny dah kli 
ke-20.. umur aku 19 s0 mksdnyer.. lepas staun kawen, wujudlah aku d'muka bumi ni yang selamat dilahirkan oleh seorang ibu yang penyayang.. syukur sangat2 sebab aku dapat family yang bahagia... bagi aku.. mak aku larh mak yang paling CANTIK kat dunia n abah aku la yang paling HENSEM !! hehee <3 

:semoga kebahagiaan ni berkekalan sampai akhirat nanti:

ni adr sikit pic anniversary hehee
2 KEK ! hehe..

R0MANTIK KAN? hehe

Suap menyuap lagi 2! hehe
Saya Sayang Parent Saya !


kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

3 October 2011

tudungg !

Views

as salam hehee..

t0pik aku kali ny bab tudung k0wt hehee..

tudung ny ada pelbagai c0nt0h nyer cam shawl, tdung syiria, tdung arabian. pashmina n mcm2 lg la n jenis nyer ada yang labuh, ada yg singkat, ada yang tebal, ada yang jarang malahan sekarang ny tudung dah b'macam2 plak style nyer kn.. ramai dah gadis2 yg pkai tudung b'mcm2 style t'masuk la aku.. aku p0wn dlu adr gak pkai shawl 2 sume tp skarang shawl dh xpkai lg sbb kurang sesuai utk aku.. sedih gak an tp xpr sbb adr byk lg jnis tudung yang dpt aku pakai.. tudung pilihan aku skarang ny adalah yg xjarang n mnutup dada.. klu xsalah aku, kta sbnarnyer wajib pkai tdung yg mnutup dada n s0 far tdung yg aku pkai sume mnutup wlaup0wn b'mcm2 jnis style hehe tp aku masih l0m mampu la nk pakai tdung labuh.. insyaAllah ari 2 akn dtg..

:: aku ny p0wn hnya gadis biasa yang bnyak klemahan n kekurangan, tp insyaAllah aku cba utk pbaiki dri dan imanku lagi supaya dpt tmpat d syurga disamping keluarga tersayang n suami tercinta (insyaAllah if dh adr suami hehe) ::



*mr.google punya gamba


-maaf jika ada ketelanjuran kata- :)
kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

berwebcam dgn sii dia !

Views


as salam....

haiyt.. lme dh xt'update blog ny kn.. hahaa.. bkn mlas tp stiap kali nk update jew tbe mate ny ase berat s0 xjadi larh hehee..

2 0kt 2011 :: sajew nk b'webcam dgn dy.. sbb dh lme xtgk an, tp xplan p0wn.. sumenyer on the sp0t jew.. ase hepy sgt2 biler dpt webcam ngn dy ri 2 hahaa.. arap2 dpt la b'smuka bt0l2 0ne day nnt.. as wife kew, dpt tgk lme2 ckit haha... gurau jew.. lme lg 2 k0wt.. sabar zaty sabar !!!

nyh adr pic cket.. mish him ! hehe





:: saya suka bila dia senyum :: <3
kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...