6 February 2012

BAUCER RM200 $$$

Views
ASSALAMUA'LAIKUM.. hehe = )

Tengok tajuk pon konfem2 dah tau pasal apa yang zaty nak bercer2 kat sini kan? YUPS ! now zaty nak citers seket pasal baucer yang zaty dapat hari tu.. Timbalan Pengarah Poli datang Kuching semata2 nak bagi zaty baucer ni w0o ! haha.. 0ops ! xder la.. Dier TPM Poli Mukah je.. datang sini pon sebab nak bagi baucer kat budak2 praktikal.. sekarang ni kan zaty n the geng tengah praktikal.. 0K ST0P ! cer2 pasal ni.. now zaty juz nak gitau ape yang zaty buat dengan baucer nih..

hehe.. 0pk0s la beli buku kan (niat di hati jualkan lagi best) ohh no no no.. xderla.. bagi zaty, duit senang je nak cari tapi biler dah ader duit, bel0m k0npem zaty nak guna duit zaty nih untuk beli buku kan? so, zaty decide better beli buku je.. zaty beli kat MPH The Spring n Popular Tun Jugah

buku2 yang zaty beli adalah....................................................................................



 Mudahnya Berkahwin Dalam Islam,
Husnul Khatimah,
 Mencintai Suami Jangan Separuh Hati,        
 Antara Dosa Paling Dibenci Allah Yang dilakukan oleh Wanita,
 Sejelita Bidadari Syurga,                        
 Diri Menggilap Kemuliaan Hati,
Suburkan Bunga-Bunga Hati Demi Mengecapi Cinta Ilahi,
 Khutbah Rasulullah,
Solat Kusyuk Solat Smart 
dan buku yang paling laris sekarang ni iaitu   Buku Ustaz Azhar Idrus (my idol) hehe..
banyak kan? even pasal kahwin pon ader haha.. xsalah kan nak beli? untuk ilmu masa hadapan jugak hehe.. nak pinjam, gitau ye..

owrytee.. k daaa.. ~
kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

0 comments:

Post a Comment

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...