11 May 2012

Sweety Pretty Muslimah Vlogger

Views





Zaty tadi boring2 so ader la stalk sana, stalk sini, jalan2 kat dunia fb ni.. n terjumpa la satu pages fb ni daripada ' geng blogger ' .. dier ader post pasal sorang vlogger remaja muslimah yang berdkawah dengan cara yang unik sangat hehe.. Berdakwah macam2 cara kan, tapi dia menggunakan cara buat video kat youtube.. Tertarik sangat2 dengan dakwah yang cuba disampaikan.. xpecaya? tengok la sini



Yes, We Wear Head Tents

Pre-marital Relationship

Dah la cute, pandai, and lebih menarik.. usianya baru nak mencecah 19 hehe.. bagus kan?
ni fb dier : AisyahShakirah Add la klu nk tgk lukisan2 yang dier buat sendiri.. cantekk woo


kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

2 comments:

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...