28 May 2012

LOMO WAVE by - Mira Hussin & Amir Corner

Views







Seriusly, GA ni memang cantek gilerr laa.. fuhh ! meleleh air liur tengok kamera LOMO ni.. So kawaiii ! korang x teringin ke nak join? Boleh dapat kamera ni free2 woo ! Sebelum tu, jom ikut dulu syarat2 nih..

  • Like fanpage diorang. Boleh tengok kat tepi blog ataupun klik je button like kat atas tu blog tu.
  • Copy paste code tu dekat entry korang
  • Ambil banner bawah ni then letak kat sidebar korang
  • Pastikan korang bagi link penyertaan bukan link blog

Hadiahyer?? Kalau menang, korang akan dapat : :


  • 1st top referring site = Waterproof Lomo with films 
  • 2nd top referring site = Waterproof Lomo with films
  • 3rd top referring site =  Waterproof Lomo
  • 1 lucky winner = RM10 topup
  • 1 lucky winner = RM5 topup
  • 5 lucky winner = RM3 topup


- Zaty sebenarnyer baru kenal ngan blog mira ni, tapi zaty tertarik sangat dengan contain2 dalam blog mira ni
- Blog yang superb kiut & nice
- Tutorial yang sangat mudah nak ikut
- Blognyer xberat, so xder la stuck2 kan : )



- Blog yang super simple but nice
- Kreatif dalam menarik follower
- Banyak input2 yang sangat berguna
- Banyak informasi terkini

* Amacam? xkan masih x terhingin kot? haha.. so jom la ramai2 join GA ni ye.. ^ ^ 

tag : qyrn , haziaty , meera


kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

0 comments:

Post a Comment

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...