2 May 2012

Gambar2 anak Dr.Syeikh Muszaphar swimming

Views




Lama dah zaty x update belog ni kan, sorry sesangat sebab xder mud dah nak update lepas zaty update pasal arwah sahabat zaty.. tapi Alhamdulillah sekarang dah ok n dah dapat hadapi kenyataan.. juz zaty masih fobia biler denga bab2 xcident ni lagi huhu.. tapi ajal maut di tangan Tuhan so kita sebagai manusia kena prepare la awal2 keyh..

Ok now zaty nak tunjuk siket gambar2 anak Dr Syeikh Muszaphar yang tengah swimming, zaty respect sangat ngan beliau sebab dah train anak kecik2 lagi untuk berenang.. zaty pon nak buat camtu jugak la nanti if dah ader baby.. 0Opss ! lambat lagi larh hehe.. 

Silakan la tengok gambar2 ni ye.. Kiut giler woo >.<












Amacam? comel kan? zaty pon geram sangat2 sebab anak2 dier ni chubby laaa hehe..









kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

2 comments:

  1. Replies
    1. haha.. tips nyer t nak branak lam air ye, cam bini syeikh muszafar tu hehe..

      Delete

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...