9 May 2012

Befday my sis Farahin Izzati

Views




9/5/1995 :
 hari ni la befday adikku farahin yang ke-17 hehe.. zaty ader gak wat suprise untuk dier.. contohnyer zaty adiahkan 'seluar comel pink kaler' n letakkan kat dalam pensil box dier dengan harapan dier akan bukak kat sekolah.. last2 kantoi sebab dier dah cek dulu pensil box dier tibe2 before g sekolah.. adess -.-'' xmenjadi pulak nak kena kan dier hehe.. punyer la dier bengang ngan zaty tadi haha.. dier tau, keje pelik2 ni memang zaty yang punya idea haha.. 

nak tau adiah ape lagi yang zaty n family hadiahkan kat dier?
nah tengok la kat sini hehee


hahaa.. cantek x adiah dier?? (^.^'')

handbag

jam Avon

Tali ehem2

celebrate wif pizza.. nyummy !

(>_<)

my daddy is still young izit? hehe.. tengok gigi diorang same.. like father like daughter tolla

mak cover mulut sebab ngah makan hehee.. but still pretty kan?

wif me.. auuuwww !

upacara menunjuk gigi

*adik2 lagi dua orang xda sebab sorang xpakai tudung n sorang lagi ngah sedap tidor hehe

- Tu ja nak habaq mai kat ampa.. kbai hehe - 




kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

0 comments:

Post a Comment

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...