1 April 2012

MAJLIS PERKAHWINAN DA BOOM !

Views

Semalam, zaty wif family ada g jemputan kahwin ni.. Memang seriusly best giler la sebab majlisnyer agak meriah.. Si pengantin wanita nyer doktor, dats y kot majlis besar-besaran di buat... 

Abah : "fadyha kawen nanti buat macamni nah"
Me    : "xmaw la, nak buat beysa2 ja abah hehe"
Abah : ".....(Terdiam)"

- Sory abah, bukan xmaw buat besar-besaran macamni, tapi fadyha lebih suka cara islam.. xperlu bersanding kot.. Risau takot ikut cara agama lain.. Tapi fadyha janji, kenduri mestila ada hehe : ) 

*xnak kecikkan ati abah sebab zaty pon paham, zaty kan anak first.. mybe sebab 2 expectation abah untuk perkahwinan zaty nanti nak buat besar-besaran kot.. hehe..tapi  xperla abah, buat yang biasa2 pon xper kan? janji anak abah ni bahagia.. betol x abah? hehe.. Sayang abah sangat2 !! 

Ok dah stop ! now zaty nak letak gambar2 yang konpem buat ati korang terlintas nak buat majlis macamni jugak hehe.. : P jom tengok! 



                                                               ni la pengantin nyerr


ni acara makan temuan yang hanya ada di sarawak
 rasanya.. acara ni kena suap makan sendiri cepat2..


                                                          hiasan bungat yang cantek giler

                                                               pelamin yang SUPERB !

                                                                   kereta pengantin

                                                            parentku yang sangat sweet !

                                                                 familyku tersayang !!

                                            
p/s dah macam mamarazzi plak zaty ni sebab asyik tangkap gamba sini sana.. hehe

OK cukup sampai sini je keyh hehe.. ingat ye, kahwin memang sekali seumur idup or maybe lebih  hehe.. tapi xperlu sangat kot buat besar-besaran sangat..Sebaik-baik perkahwinan adalah semurah-murah mas kawin atau perbelanjaan.. betol kan? : ) hehe 

K DAAA ~

kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

0 comments:

Post a Comment

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...