6 April 2012

Big Bike Ride Wif Abah & The Geng to Telaga Air

Views

Tetibe je Title post zaty ni ckp omputih kan? haha.. bukan ape.. tapi tadi naik moto ngan geng abah smua.. ader sorang omputih ni daripada Switzerland join sekali.. Dier ni minat travelling, Malaysia ni kira negara yang ke 31 yang dier pernah jelajah.. Terer kan? dier cakap kat zaty yang 'I do not want to get married because I want to be free to pursue my dreams around the world but i has a girlfriend from philippine who is very understanding of my dreams. She have a big heart you know. I was lucky to have her'. Semoga cepat2 la dier berkahwin & mana tau, 1 hari nanti hati dier terbukak memeluk islam Amiiiin.. Banyak lagi yang dier cerita, tapi cukup sampai sini je larh kot kan hehe.. 

OK ! tadi abah ajak naik moto nak g Telaga Air ngan geng2 moto abah.. So zaty On je la sebab boring gak xbuat pape kat umah lagipon dah lama xnaik moto ngan abah ni. Planing riding sampai Telaga Air ni bukan apa, juz saja2 ja jalan2 panaskan enjin moto & ada photoshoot untuk Borneo Post Newspaper. FYI, zaty masok paper ni secara x langsung hari Ahad.. Bagi yang kat Semenanjung, mintak maaf la sebab paper ni ader kat Sabah Sarawak je.. Kalau nak gak, T zaty post ke sana ye hehe ^_^ . Ok, ni ader gmbar2 siket.. Memang geng2 abah banyak laki  tapi ader gak la siket pmpn, diorang ni semua seumur & sebaya ngan abah jugak hehe.. 


me wif my lovely dad 

 Terasa kerdil pulak kat sini hehe

moto biru ni, moto omputih ni punyer.. kat box moto dier penuh sticker negara2 yang pernah dier pegi

Ni diantara moto-moto yang join tadi, banyak lagi moto lain tapi malas nak tgkap gamba hehe

Hero Hindustan Kedah 'Kuch kuch hotak hang' hehe.. Awet Muda betol abah ni kan?

OK ! Sekian saja untuk kali ni.. K DAAA ~

p/s cuaca panas giler tadi -.-'

kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

0 comments:

Post a Comment

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...