27 March 2012

PURDAH

Views



Lama dah zaty xupdate blog kesayangan ni kan? bukan apa, saja malas sebab belum ada mud nak update hehe.. sory ye to siapa2 yang menantikan ceciter terbaru dari blog zaty hehe..

So now zaty tiba2 dapat idea nak update pasal purdah, bukan apa.. hati zaty ni kuat sangat nak berpurdah 1 day insyaAllah but not at this time la.. Maybe lepas kawen ke? InsyaAllah hehe.. Bukan saja2 nak berpurdah ni,  Tapi, untuk pelihara mata zaty nih.. bahaya sangat sebab kadang2 terlepas pandang gak.. atleast bila pakai purdah, orang pon xdapat nak tengok muka sebenar kita n zaty sendiri dapat pelihara diri zaty dari benda2 yang x diingini n elakkan dari fitnah.. Jomla kita ramai2 bukak kan hati pakai purdah sebab pahala dia besar sangat2.. Berhias cantik2, biarlah hanya suami yang tengok.. pahala pon dapat daripada kita dok tayang sana sini kecantikkan, last2 dosa jugak yang dapat.. Cantik n indah sangat bila seseorang wanita itu berpurdah Betul x? hehe.. Ok, tu je kot yang zaty nak citer.. k Daa ~

kalau suka jangan lupa LIKE . TQ ^_^

2 comments:

  1. rasa nak berpurdah pun , ada niat .. tapi .... heee .. belum sesuai lagi kot .. aurat , alhamdulillah , masih dijaga ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. mis guciey slow2 la.. xperlu pon nak gopoh2 macam zaty jugak.. nak pakai tp lom ready lg sebab still study hehe.. janju aurat kite jge betol2 kan ? hehe..

      Delete

.Sila Komen !
.SATU pon jadi la hehe..
.Trimas . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...